Om SIERST by Kooperado

Jeg hedder Rikke Sierst og har mere end 15 års erfaring med rådgivning og udvikling af ledere, medarbejdere og organisationer.

Efter 10 år som intern konsulent og 5 år som ekstern var det næste naturlige skridt at blive selvstændig og i 2019 startede jeg under mit eget navn og siden under min mands og mit firma Kooperado.

 

Jeg har arbejdet i både den private og offentlige sektor, i store organisationer såvel som mindre, i gamle veletablerede organisationer og i dugfriske start-ups. Alle har deres særpræg og særlige kultur, men altid oplever jeg, at fundamentet for den sunde organisation eller virksomhed er god ledelse. 

God ledelse er ganske enkelt nøglen til en virksomheds succes! Så simpelt kan det siges.

Delelementerne er mange for en moderne leder, men jeg har set gang på gang, at det der skiller de gode fra de VIRKELIG gode ledere er, at de udover at kunne drifte, udvikle, styre økonomien mm også er stærke i relationsarbejdet. De skaber motivation, kan kommunikere klart og tilpasset modtageren og kan udøve rettidig omsorg for medarbejderne. Det skaber fokus, produktivitet og fastholder de gode medarbejdere. Tilsammen skaber det resultater og en sund bundlinje.

God ledelse kræver kendskab til egne personlige kvaliteter, kompetencer og præferencer. Du skal som leder kende dit eget udgangspunkt, for at kunne agere bedst muligt i relationen, når du leder -hvad enten det erledelse op, til siden eller nedad. 

Jeg har stor erfaring med rådgivning, coaching, kommunikation og undervisning og tilrettelægger skræddersyede forløb i samarbejde med dig, så vi når de mål, du har sat dig.

RSI_profil (2).jpg

Samarbejdspartnere

Jeg har ramme- og samarbejdsaftaler med en række leverandører:

Ledernes KompetenceCenter

 

 

 

Teknologisk Institut

 

 

DiscNordic

lederne.png
teknologisk-logo.png-sumo.png
 

Referencer

social.jpg
hotelrestaurantskolen.png
1562154313331.png
Practio.jpg

KONTAKT

Lige her midt i mellem Rådhuspladsen og Christiansborg, i hjertet af København, har vi vores kontor. Der er gå-afstand  til både tog, bus og metro og bilen kan parkeres i en af de mange små sidegader. Velkommen til!

kort kontoret.png

SIERST by Kooperado

Rådhusstræde 15

1466 København K

Tlf: 3114 0595

Tak for din besked! Jeg vender tilbage så hurtigt som muligt.

DISCnordic-logo_pos.png