Ledelsesudvikling

Få fyldt værktøjskassen op -og bliv bedre til at anvende den fleksibelt med ny indsigt i dig selv og dine medarbejdere. Bliv mere bevidst om hvordan du leder og hvor du med fordel kan udvikle din ledelsesstil. 

IMG_4983.png
Coaching

Få et frirum til at reflektere over din ledelsesopgave og de udfordringer, der følger med. Et coachingforløb strækker sig typisk over fire til seks måneder og kan handle om alt det der udfordrer i ledelsesopgaven fra medarbejderhåndtering, ledelse opad, stress og til forandringer, modstand, samarbejde mm. Jeg er erfaren ledelsescoach og anvender ofte personligheds- eller typeprofiler, når jeg coacher.

IMG_4990.png
Ledelsesgrupper

Du er leder for ledere og din ledergruppe har brug for et kig ind i deres samarbejde og indbyrdes relationer. Måske fordi de er nye i rollen eller omvendt for vante og stivnede i et bestemt mindset eller måske, fordi gruppen selv er sammensat for nyligt. Uanset udgangspunktet for gruppen er det en styrkelse for såvel kollektiv, som for den enkelte, at stoppe op og kigge på eget bidrag til samarbejdet og blive bevidst om hvad man ønsker fra de andre -og hvad der er brug for, at man selv kan levere. 

IMG_4986.png
Individuelt udviklingsforløb

Har du overvejet at tage afsted på et kursus, men kan ikke finde det helt rigtige? Få en mere målrettet udviklingsproces, der præcis matcher dit eller gruppens aktuelle behov og mulighed for tidsforbrug og vælg et skræddersyet forløb. Vi aftaler formatet, du sætter målet og jeg sammensætter et forløb til dig.

Kontakt mig for en uddybelse og gode ideer, der passer til dine behov.